Stickers plakken

Alle glasbakken in Sint Anthonis voorzien van sticker

Het Platform probeert op allerlei manieren toegankelijkheid te verbeteren. Uit een vorig jaar georganiseerde ideeënwedstrijd voor verbeterpunten kwam de suggesties om mensen te wijzen op losliggend glas rondom glasbakken.

oktober 2021 | St Anthonis

Losliggend glas is niet alleen gevaarlijk, maar belemmert ook de toegang tot een glasbak als je rolstoelafhankelijk bent. En een lekke band betekent dat je bewegingsvrijheid erg beperkt wordt.

Op donderdag 14 oktober is de eerste sticker, in het bijzijn van Herman Peters en Corrie Schilderink van het platform, geplakt door Henk Centen, medewerker buitendienst, op de glasbak in Sint Anthonis. Alle glasbakken in de gemeente Sint Anthonis worden voorzien van een dergelijke sticker door de medewerkers van de buitendienst van de gemeente .

Dit initiatief is ook opgepakt door de platforms in de andere gemeenten van het Land van Cuijk. Alle glasbakken in de gemeente Land van Cuijk zijn straks dus voorzien van deze duidelijke sticker.

Deel dit bericht

Heeft u zelf een interessant bericht, belangrijke informatie of weet u van een verrassende ontwikkeling over toegankelijkheid en inclusie: tip ons!