Platform op sterkte

Nieuwe leden

In de afgelopen maanden namen een paar trouwe leden afscheid van het platform Toegankelijk Grave. Een oproepje in de lokale kranten leverde maar liefst drie nieuwe leden op voor het platform: Els Willekes, Ria Genevasen en Emmely Louwers.

december 2023 | Grave

Foto nieuwe leden Grave

Els Willekes is ergotherapeut en heeft in haar werk regelmatig te maken met situaties, waarin mensen met een beperking belemmerd worden. Ria Genevasen is zeer slechtziend en kan als geen ander meepraten over de toegankelijkheid van Grave. Emmely Louwers is sinds kort afhankelijk van een rollator en merkt sindsdien dat de toegankelijkheid in Grave nog wel wat te wensen overlaat.

Het platform Toegankelijk Grave is blij met drie ter zake kundige nieuwe leden. In totaal telt het platform nu 14 leden, die zich met elkaar hard maken voor de inwoners van Grave, Gassel, Velp en Escharen, die te maken hebben met een beperking. Ook in 2024 hopen we weer een steentje te kunnen bijdragen aan een toegankelijke samenleving voor iedereen!

Deel dit bericht

Heeft u zelf een interessant bericht, belangrijke informatie of weet u van een verrassende ontwikkeling over toegankelijkheid en inclusie: tip ons!