Picknicktafel

Picknicktafel is als nieuw

Een paar jaar geleden verzocht het Platform Toegankelijk Grave het senioren hobbycentrum van Mill een speciale picknicktafel te maken. En zo geschiedde. Het speciale aan de tafel was dat er aparte plekken voor rolstoelers gecreëerd waren.

mei 2024 | Grave

Picknicktafel opgeknapt.docx 2

Een absolute aanwinst voor Grave, vond ook toenmalig wethouder Ben Peters, die samen met het platform de tafel feestelijk in gebruik nam. De locatie was ook prachtig, aan de Maaskade, met zicht op de Maas.

De afgelopen jaren werd er flink gebouwd aan de Maaskade met als gevolg dat de picknicktafel niet gebruikt kon worden en flink verwaarloosd werd. Het platform wilde dan ook de tafel een goede opknapbeurt geven. De mensen van de buitendienst van de gemeente Land van Cuijk dachten precies hetzelfde en nog voordat het platform actie had ondernomen stond de tafel helemaal opgeknapt weer op z’n plek. Een topactie van de buitendienst! We hopen dat de tafel als vanouds weer intensief gebruikt gaat worden.

Deel dit bericht

Heeft u zelf een interessant bericht, belangrijke informatie of weet u van een verrassende ontwikkeling over toegankelijkheid en inclusie: tip ons!