Aanmelden Scootmobieltocht

Platform Toegankelijk Boxmeer organiseert weer een scootmobieltocht

Zaterdag 9 september 2023 organiseert het Platform toegankelijk Boxmeer weer een scootmobieltocht. De route is ongeveer 20 km. Scootmobielen en (elektrische) rolstoelen die minimaal 10 km/uur rijden mogen deelnemen.

augustus 2023 | Boxmeer

EVLC7590

scootmobieltocht mei 2022

De voorbereidingen zijn op volle gang. Wij hebben weer een reparatiewagen van Medipoint, EHBO’s en verkeersregelaars die onze toch gaan begeleiden. Wat hebben wij nog nodig, u als deelnemer en fietsbegeleiders. Bent u familielid en fiets u graag mee of bent u geen familielid, maar wilt u graag deze scootmobiels samen met ons begeleiden, heel erg graag. Iedereen is welkom om deze tocht te begeleiden op de fiets. Wij hebben per 5 scootmobielen 1 fietsbegeleiders nodig voor veiligheid anders kan de tocht helaas niet doorgaan. Dus meld u zich aan als fietsbegeleiders?

Zaterdag 9 september 2023 om 12 uur verzamelen op Weijerplein (let op andere verzamelplaats). Medipoint heeft dan nog te tijd om de banden op te pompen. Wij vertrekken rond 13 uur. Zorg dat je scootmobiel goed is opgeladen en neem een geen veiligheidsvest mee.

Aanmelden voor 1 september 2023 via mailadres secretarisboxmeer@toegankelijklvc.nl (let op nieuwe mailadres)! Zet in u mail uw naam, of u mee eet, of u toestemmingen geeft dat foto’s geplaatst mogen worden op de Website en dat wij uw gegevens mogen registreren. Het liefs mailen om u aan te melden! Lukt mailen niet mag u bellen met 06-36047660.

Wij vragen een eigen bijdrage van 7,50 euro per persoon, fietsbegeleiders mogen gratis mee.

Tocht is op eigen risico, maar tocht kan niet doorgaan als er niet genoeg fietsbegeleiders zijn!

Meld u snel aan en dan zien wij u 9 september.

Team Platform Toegankelijk Boxmeer

 

Deel dit bericht

Heeft u zelf een interessant bericht, belangrijke informatie of weet u van een verrassende ontwikkeling over toegankelijkheid en inclusie: tip ons!