Activiteit

Scootmobieltocht 14 mei 2022

Gisteren, zaterdag 14 mei 2022, hebben wij allen een mooie route afgelegd met scootmobiel.

mei 2022 | Boxmeer

Met 33 mensen op weg naar Stevensbeek

Gisteren, zaterdag 14 mei 2022, hebben wij allen een mooie route afgelegd met scootmobiel. Deze keer gingen wij naar Stevensbeek, waar wij een pauzestop hadden bij Theehuys ons Truuske. Dit is dé plek om gezellig bij te kletsen. Tevens is ‘Ons Truuske’ een startplaats van wandelingen rond de Radioplassen en fietstochten in de omgeving. Wat hebben ze allemaal genoten van de zelfgemaakte appeltaart en voor heel even was het stil. Truuske is normaal in het weekend gesloten, maar voor ons opengegaan. Hun mooie locatie ligt midden in een woonwijk, dus van zo ver weg hebben ze vaak geen gasten. Wij waren blij en het viel zwaar om weer te vertrekken. De gezellige banken zaten lekker en iedereen genoot van de appeltaart, drinken en gezelligheid. Bedankt Truuske en Bert voor de gastvrijheid en de lekkere appeltaart.

Wilt u ook kennis maken met Truuske?
Lactariaweg 5, 5844 AH Stevensbeek (06-23 31 96 06), Bert.truusstevensbeek@gmail.com.
Open door de week van 8 - 18 uur(van 1 mei tot 1 oktober).

Het weer was ook fantastisch en iedereen had het heel er naar zijn zin. Met z’n 33 mensen waren wij, mooi aantal. Een paar mensen met (bijna)pech, maar onze William van Medipoint heeft dit wel gefixt. William weer bedankt.

Onze twee damen van de EHBO, Jacqueline en Ans hebben alles heel goed in de gaten gehouden en gelukkig waren er geen voorvallen waar hun eerste hulp moesten verlenen. Maar toch zonder hun kunnen wij deze tocht niet maken. Ook jullie heel erg bedankt.

Dan nog onze motorbegeleiding, de verkeersregelaars, weer met z’n drieën en alles liep als gesmeerd. Alles werd nauw in de gaten gehouden, verkeer tegen gehouden en uitritten/straten geblokkeerd als de scootmobiels eraan kwam. Echt super, toppers ook jullie bedankt.

Onze deelnemers hadden het heel erg naar hun zin. Er was zelfs muziek die deelnemers mee hadden genomen. Een en al gezelligheid. Dit is ook allemaal te zien op de foto’s. Op het eind heeft t Drummerke ons heerlijk eten gebracht naar onze zaal en iedereen heeft genoten. Het was weer een geslaagde tocht en de volgende tocht is 10 september 2022. Zet het alvast in de agenda en hou de krant in de gaten en de flyers op verschillende locaties. Een mooi dag ging ten einde. Op naar de volgende.

Gezelligheid bij Theehuys ons Truuske.

Deel dit bericht

Heeft u zelf een interessant bericht, belangrijke informatie of weet u van een verrassende ontwikkeling over toegankelijkheid en inclusie: tip ons!