Aanmelden

Scootmobieltraining in Boxmeer woensdag 17 april 2024

Platform Toegankelijk Boxmeer en Welzijn ouderen Boxmeer organiseren een scootmobieltraining voor gebruikers van scootmobielen en elektrische rolstoelen. De organisatie is in handen van SOAB WURX uit Breda.

Maart 2024 | Boxmeer

Scootmobieltraining Boxmeer

Jeannette Schröter

De verkeersdrukte wordt elk jaar hoger, zowel op wegen als fiets-en voetpaden. Naast het aantal deelnemers wordt ook de variëteit van voertuigen steeds groter, zeker op fietspaden. Denk aan alle E-bikes en dan met name de snel-bikes die snelheden behalen van dik boven de 30 km/uur. Maar ook kennen we de E-steps, ligfietsen, de bakfietsen, de scootmobielen en de elektrische rolstoelen. Allemaal hebben ze ruimte nodig op wegen en/of fietspaden.

bij het scootmobieltraining van SOAB WURX houdt u zich, op een leuke en leerzame manier, met de volgende onderdelen. Vergroten van uw rijvaardigheid en veilig in uw scootmobiel of elektrische rolstoel, wat mag wel of niet binnen de verkeersregels, oefenen en tips van een beweegcoach, rondrit in omgeving samen met een scootmobiel-coach, gratis hoor en -oogtest en een kleine servicecheck van uw scootmobiel of elektrische rolstoel door een monteur.

Deelname is gratis en is inclusief lunch. Mocht u nog geen eigen scootmobiel hebben, dan kunt u toch deelnemen en ter plaatse een scootmobiel uitproberen. Ook als u al eerder aan een cursus heeft deelgenomen bent u van harte welkom.

Dit training vindt plaats op woensdag 17 april 2024 van 9.30 uur tot 16.00 uur in wijkcentrum de Driewiek in Boxmeer, Jeroen Boschstraat 49. Om aan te melden kunt u mailen naar Jeannette Schröter; secretarisboxmeer@toegankelijklvc.nl 

Flyer scootmobieltraining

Deel dit bericht

Heeft u zelf een interessant bericht, belangrijke informatie of weet u van een verrassende ontwikkeling over toegankelijkheid en inclusie: tip ons!