Iedereen is welkom in ’t Hoogkoor! 

’t Hoogkoor in Boxmeer brengt iedereen in beweging

Wist je dat er in het zwembad een lift aanwezig is voor mensen die niet zelfstandig in het zwembad kunnen komen? Ook heeft de bowlingbaan een ramp zodat mensen in een rolstoel ook kunnen bowlen. Super leuk ook voor een kinderfeest. Ook is er een hulpmiddel voor als je de bowlingbal niet zelf kan vasthouden. Ideaal toch? Kom je een kijkje nemen?Op donderdag ochtend is aqua gym en het water is dan extra verwarmd. Vooral geschikt voor mensen die last hebben van kouder water door hun ziekte. Iedereen kan hier komen sporten.

mei 2024

Zwemmen boxmeer

Over t Hoogkoor

Optisport leisure- en sportcentrum t Hoogkoor is dé sportieve ontmoetingsplek van Boxmeer. Hier heeft iedereen de tijd van zijn leven: zij bieden voor iedereen wat sportiefs en leuks om te doen, en dat onder onder één dak. Naast bowlen, glowgolf, het zwembad, de sporthal, turnhal en de uitgebreide horeca bieden zij nog veel meer leuke activiteiten. Zo zijn in de horeca verschillende speeltafels te vinden en is er een uniek mini speelparadijs voor de kinderen.

Zwembad 
Het zwembad in Boxmeer beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25x15 meter met vijf banen. Daarnaast hebben ze ook een instructiebad met een afmeting van 6x10 meter. Bij het instructiebad vind je een kleine glijbaan. Ze geven hier de leukste zwemlessen van Nederland. Al heel veel kinderen uit Boxmeer en omgeving hebben hier al hun zwemdiploma gehaald! Naast zwemlessen geven ze ook verschillende groepslessen in het water. Heb je hulp nodig, dan is er dus een lift om in het zwembad getild te worden

Voorzieningen

Er is een aangepaste kleedkamer met wc en je kan met je rolstoel tot aan het zwembad komen. Iedereen helpt je graag als dat nodig is. Neem een kijkje en geniet van je vrijheid in het water.

Sporthal

De sporthal heeft een afmeting van 48x32 meter en kan worden ingedeeld in een zaalvoetbalveld, een korfbalveld, vier basketbalvelden, negen volleybalvelden en veertien badmintonvelden. Daarnaast zijn er maar liefst zes tribunes aanwezig. In totaal kun je hier met 540 toeschouwers naar een sportevenement kijken. Want sportevenementen kun je hier prima organiseren. Ben je hier nieuwsgierig naar? Ons enthousiaste en ervaren team bespreekt graag de verschillende mogelijkheden met je. Neem gerust contact met ons op.

Bowling
Maak kennis met bowlen 2.0! Op vier snelle, exclusieve banen met speciale lichteffecten kun je maar liefst vier verschillende bowling spellen spelen. Dat is leuk vier de beginnende én de gevorderde speler. Ga jij de uitdaging aan? Met de ramp kan je genieten van een onvergetelijk belevenis en kan je meedoen als ieder ander ook. Kinderfeesten plannen zonder beperking. Helemaal top.

Horeca
Van sporten en spelen krijg je lekkere trek… daar weten ze wel raad mee! Je bent van harte welkom in de moderne horeca voor een hapje en een drankje.

Contact

Koorstraat 1, 5831 GH Boxmeer

meer informatie over deze locatie

Telefoonnummer 0485-573173

E-mailadres: hoogkoor@optisport.nl  

Bowling boxmeer

Deel dit bericht

Heeft u zelf een interessant bericht, belangrijke informatie of weet u van een verrassende ontwikkeling over toegankelijkheid en inclusie: tip ons!